5 Voedingsmiddelen die het libido een boost geven  to the moon.

libido tekort

5 Voedingsmiddelen die het libido een boost geven  to the moon.

We zijn geen sterren in de keuken, maar geven je graag wat tips van voedingsmiddelen die je helpen presteren in die andere kamer. Misschien ben je de afgelopen weken wel wat down door het slechte weer en is je libido ingezakt. Gelukkig hebben wij de oplossing. Deze vijf voedingsmiddelen schijnen lustopwekkend te zijn.

Net als bij het bedrijven van de liefde gebruik je ook tijdens het eten al jouw zintuigen. Van bepaalde voeding worden jouw zintuigen extra gestimuleerd, deze zouden je dan ook extra opgewonden kunnen maken. Dus hou dit artikel effe in je achterhoofd, want als je deze voedingsmiddelen samen nuttigt, krijg je het dessert misschien wel in bed. Ze noemen deze voedingsmiddelen ook wel natuurlijke afrodisiaca, dat laatste woord betekent in Jip-en-Janneke taal: lustopwekkend middel.

5 Voedingsmiddelen die het libido een boost geven  to the moon op een rijtje:

1.Gember
Niet iedereen is fan van dit kruid, maar na vandaag weet je wel dat het een flinke boost kan geven aan het libido van jou en je partner. Kruiden zijn sowieso al goed voor het verbeteren van de bloedsomloop en het stimuleren van het centrale zenuwstelsel. De wortel werkt tevens ook verwarmend. Gember is dan ook een van de bekendste (natuurlijke) afrodisiaca ter wereld.

2: Rode ginseng
Traditionele Chinese geneeskunde is gebaseerd op kruiden. Zo gaat een groot deel van de Chinese bevolking niet naar de dokter, maar naar een kruidenmannetje voor gezondheidsproblemen. Rode ginseng is ook zo’n kruid dat helpt bij het behandelen van een laag libido. Rode ginseng kan je gewoon bij de natuurwinkel kopen.

3. Pistache noten
Misschien wel een van de betere voedingsmiddelen uit deze lijst. Wie wil er nou geen lekker avondje film kijken met pistachenoten en daarna de avond vlammend afsluiten. Buiten het lustopwekkende effect, hebben pistachenoten nog meer gezondheidsvoordelen waaronder het verlagen van de bloeddruk, het behouden van gewicht en het verminderen van een risico op een hartaandoening. Sla die pistachenoten dus maar volle bak in!

4. Chocolade

chocolade eten

Chocolade is altijd lekker en na vandaag heb je nog een extra reden erbij om jezelf er mee vol te stoppen. Cacao bevat veel magnesium dat voor ontspanning zorgt en chocolade zelf is volgens experts al lustopwekkend. Combineer deze twee feitjes met elkaar en je hebt een voedingsmiddel dat misschien nog wel krachtiger is dan Viagra. Leuk feitje: in pure chocolade zit het stofje phenylethylamine (PEA). Dit stofje zorgt ervoor dat je emotioneel genot ervaart. Dit betekent dat als je een stukje chocolade eet dezelfde hormonen vrijkomen als tijdens een fijne vrijpartij.

5: Amandelen
Nee niet die in je keel zitten, maar de noot. Onderzoekers hebben onthuld dat het dagelijks consumeren van twee porties amandelen je seksleven daadwerkelijk kan verbeteren. De antioxidanten zoals polyfenolen en vitamines die in noten zitten, zijn heel goed voor je hart. Eigenlijk al het voedsel wat goed is voor je hart, werkt ook lustopwekkend. Na een periode van veertien weken ontdekten de onderzoekers dat de proefpersonen die noten aten een groter seksueel verlangen en betere orgasmes hadden. Klinkt als de moeite waard om te proberen, toch mannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *