Herroepingsrecht/bedenktijd
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen €6,95 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht,
zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@kruidenmannetje.nl.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.”

Uitzondering verzegelde producten
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren,
mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen €6,95 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ’t Kruidenmannetje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via verkoop@kruidenmannetje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in originele staat en verzegeld retour ontvangen is.

Uitzondering producten
Enkele producten (bijvoorbeeld bongs, pijpen, vaporizers en vergelijkbare items) zijn uitgesloten van het recht op herroeping zodra het zegel is verbroken na ontvangst.
Als de verzegeling is verbroken, zijn genoemde artikelen niet meer geschikt voor retournering, in verband met gezondheidsbescherming en hygiëne.
Zo kun je ook bederfelijke goederen (zoals magische truffels en kweeksets) niet retourneren.
Mocht je echter ontevreden zijn met een bederfelijk product, neem dan contact op met onze klantenservice.
We staan altijd klaar om samen tot een passende oplossing te komen.